Kontingent / Medlemsskab

I næsten alle foreninger betales et kontingent for at få lov til at være medlem. Sådan er det også i Vamdrup IF Håndbold. Vi ønsker at alle vores medlemmer husker at man betaler et kontingent, for at være medlem af Vamdrup IF Håndbold og ikke kun for at spille håndbold i Vamdrup.
 
Vi har opstillet et par meget simple retningslinjer for vores medlemsskab, som vi håber alle vil overholde:
  • Alle nye spillere kan prøvetræne tre gange, inden indmeldelse i klubben
  • Alle nuværende spillere skal have betalt kontingent senest 1. september
  • Kontingentet betales ved tilmelding for sæsonen i én eller to rater
  • Kontingentet for medlemsskab gælder hele vintersæsonen (1. august - 30. april)
  • Man skal have betalt kontingent for at kunne spille kampe eller deltage i stævner
Betaling og tilmelding foregår via denne hjemmeside. Såfremt man ikke har mulighed for at betale med Dankort, så kontakt venligst vores kasserer.
 
Vi gør opmærksom på at foreningen har mulighed for at hjælpe med ansøgning til Kolding Kommunes Fritidspas som ikke deltager i relevante fritidstilbud, således at disse børn får muligheden for at deltage på linje med andre børn og unge.

Kontingent sæson 2020/21 

Beløbet der står anført er kontingentets fulde pris for hele vintersæsonen.
 
Der er mulighed for at dele beløbet i to rater (1. rate ved tilmelding og 2. rate 1/1-21). Der vil her blive opkrævet et gebyr på 15 kr. pr. betaling til dækning af vores udgifter ved denne opdeling. Det er et krav at der tilmeldes med betalingskort for at der kan betales i flere rater. (Vi gør opmærksom på at man tilmelder sig for hele sæsonen, og altså ikke kan fravælge 2. rate, selv om man ikke spiller sæsonen færdig).
 
Alle ungdoms- og seniorspillere, der betaler for træning, får, som en del af kontingentet, en spillertrøje i mørkeblå fra Select. Trøjen kan benyttes til bl.a. træning og forventes at medbringes til stævner, hvor trøjen kan benyttes som reservetrøje. Spillertrøjen fornyes hvert anden år. Så hvis man har fået en trøje i 2019/20, sæsonen får man ikke en trøje i den kommende sæson.
 
 U-7  500,-
 U-8   650,-
 U-9 700,-
 U-11   850,-
 U-13  950,-
 U-15  1050,-
 U-17  1150,-
 U-19   1250,- 
 Senior u. træning  850,-
 Senior m. træning  1500 ,-

Vores sponsorer