Kontingent / Medlemsskab

I næsten alle foreninger betales et kontingent for at få lov til at være medlem. Sådan er det også i Vamdrup IF Håndbold. Vi ønsker at alle vores medlemmer husker at man betaler et kontingent, for at være medlem af Vamdrup IF Håndbold og ikke kun for at spille håndbold i Vamdrup.
 
Vi har opstillet et par meget simple retningslinjer for vores medlemsskab, som vi håber alle vil overholde:
  • Alle nye spillere kan prøvetræne tre gange, inden indmeldelse i klubben
  • Alle nuværende spillere skal have betalt kontingent senest 1. september
  • Kontingentet betales ved tilmelding for hele sæsonen 
  • Man skal have betalt kontingent for at kunne spille kampe eller deltage i stævner
Betaling og tilmelding foregår via denne hjemmeside. Såfremt man ikke har mulighed for at betale med betalingskort, så kontakt venligst vores kasserer.
 
Vi gør opmærksom på at foreningen har mulighed for at hjælpe med ansøgning til Kolding Kommunes Fritidspas, hvis man ikke deltager i relevante fritidstilbud og ikke har muligheden for dette, således at disse børn kan deltage på linje med andre børn og unge.

Kontingent sæson 2021/22 

Beløbet der står anført er kontingentets fulde pris for hele vintersæsonen.
 
Vi har fra sæsonen 2021/22 valgt at fjerne muligheden for at kunne betale i 2 rater.
 
Alle ungdoms- og seniorspillere, der betaler for træning, får, som en del af kontingentet, en spillertrøje i mørkeblå fra Select. Trøjen kan benyttes til bl.a. træning og forventes at medbringes til stævner, hvor trøjen kan benyttes som reservetrøje. Spillertrøjen fornyes hvert anden år. Så hvis man har fået en trøje i 2020/21, sæsonen får man ikke en trøje i den kommende sæson.

Bestyrelsen har søgt og fået penge fra DIFs Coronapulje til dækning af kontingent. Bestyrelsen har derfor valgt ekstraordinært at nedsætte kontingentet for sæson 2021/22. Beløbet der opkræves i denne sæson står i parantes. 

 
 U-7  500,- (400,-)
 U-8    650,- (520,-)
 U-9  700,- (560,-)
 U-11   850,- (680,-)
 U-13  950,- (760,-)
 U-15  1050,- (840,-)
 U-17  1150,- (920,-)

Vores sponsorer